7/7/2022

Skal slakte inntil 3 500 tonn torsk per år

Made by nature

Skal slakte inntil 3 500 tonn torsk per årSkal slakte inntil 3 500 tonn torsk per år

Skal slakte inntil 3 500 tonn torsk per år

Statt Torsk ASA har i dag inngått en langsiktig avtale med Western Seaproducts AS, et selskap eid av Måsøval AS, om slakting og foredling av inntil 3.500 tonn torsk per år ved anlegget lokalisert på Vartdal. Fra september 2022 og fremtil 31. desember 2024 planlegger vi å behandle hele vår produksjon hos Western Seaproducts AS.

Administrerende direktør i Statt Torsk ASA, Gustave Brun-Lie, sier: «Vi er svært glade for å inngå denne avtalen. Dette er en hjørnestein i vårt mål om å kontrollere alle deler av verdikjeden i produksjonen vår. Den langsiktige erfaringen med kvalitetsslakting, som finnes ved anlegget og hos eierne, gjør oss i stand til å tilby forutsigbarheten av kvalitet og levering til rett tid som kreves av våre kunder.»
Styreleder i Western Seaproducts AS, Asle Rønning, legger til: "En langsiktig slakte- og foredlingsavtale med Statt Torsk ASA, som nøkkelkunde sammen med Måsøval AS, vil sikre fortsatt virksomhet ved vårt foredlingsanlegg i Vartdal i årene som kommer. Dette er svært gode nyheter for å opprettholde og skape langsiktige jobbmuligheter i Vartdal, da vi nå også vil søke å øke bemanningen med ytterligere ansatte. Alt i alt er dette en flott løsning for både Western Seaproducts AS, Statt Torsk ASA og Måsøval AS."

Flere artikler