Karriere

Vi spiller på lag med naturen og har innovasjon i blodet. Vil du jobbe sammen med en dedikert gjeng og et av landets mest kompetente havbruksmiljøer? Her finner du ledige stillinger i Måsøval.

Ledige stillinger i Måsøval

I Måsøval er vi stolte pionerer som har nyskaping og innovasjon i blodet. Sammen skaper vi et utviklende, inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø. Hvor vi er ganske sikker på at du vil stortrives! 

Måsøval er et selskap som utvikler nye ideer og teknologier for hele tiden å spille på lag med naturen. Laksens velferd er det viktigste for alle våre ansatte. Vi tilbyr et av landets meste spennende og kompetente havbruksmiljøer. Dette gjelder hele veien fra smolt til ferdig levert laks. Vi er svært stolte av produktet vi lager og ikke minst: At vi hver uke sender 2,6 millioner måltid laks ut i verden. 

Vi har hovedkontor på Frøya, helt ytterst ute på trøndelagskysten. Men vi har også anlegg i nabokommunen Hitra, og fra Levanger i nord til Ørsta i sør. Totalt har vi ca. 250 ansatte i våre selskaper. Og tilbyr konkurransedyktige vilkår og et usedvanlig godt arbeidsmiljø.


Våre verdier:

ANSVARLIG
Måsøval er en pålitelig og bærekraftig partner med fullt fokus på fiskevelferd.

RAUS
Måsøval er en samarbeidsorientert samfunnsbygger som er åpen og ærlig.

STANDHAFTIG
Måsøval er en flittig og samvittighetsfull havbruker som jobber hardt og aldri gir seg.

LITT TOILLAT
Måsøval er en modig og nytenkende pioner som tør å være både folkelig og leken.