Måsøval-teamet

Som en av pionerene i norsk havbruk, har Måsøval sterk havbrukskompetanse. Vi er stolte av den utmerkede kvaliteten på produktet, den gode fiskehelsen og alle de innovative Måsøval-løsningene som har sett dagens lys de siste tiårene. Dette har vi skapt i fellesskap.

Måsøval AS
Org nr 933 792 854. Revisor: KPMG

Måsøval team på båt

Ledergruppen

Helge har bred erfaring fra norsk og internasjonal virksomhet, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i Boa Offshore AS. Kvalvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen marin teknikk og har en hovedfagsgrad fra NHH innen finans.

Helge Kvalvik
+

Helge Kvalvik

Administrerende direktør

Anders Hagestande
+

Anders Hagestande

Finansdirektør

Harry har både fagbrev i akvakultur og toårig fiskeriteknisk høyskole, dessuten har han jobbet som driftstekniker siden 15 årsalderen. Harry har 10 års arbeidserfaring fra fôr-produsenten BioMar, blant annet innen grensesnittet mellom FOU og marked.  Og har hatt stillingen som produksjonssjef i Måsøval Fiskeoppdrett siden 2010. Harry Osvald har utfordret hele Måsøval-familien i hvem som blir den første til å bestige alle toppene registrert på www.peakbook.org på øya Hitra.

Harry Osvald Hansen
+

Harry Osvald Hansen

Produksjonsleder, sjø

Lars Jørgen har en cand. scient. i marine ressurser og akvakultur fra NTNU. Han jobbet som biolog hos Atlantic cod juveniles/Codfarmers, før han ble daglig leder i Nordland rensefisk i 2013. Nå jobber han som produksjonssjef med ansvar for smoltproduksjonen i Måsøval. Lars Jørgen koser seg som mest når han får utforsket naturens små underverker sammen med sin sønn.

Lars Jørgen Ulvan
+

Lars Jørgen Ulvan

Produksjonsleder, smolt

Ingar har en bachelor i akvakultur fra Høgskolen i Sogndal og praktisk pedagogisk utdanning fra HiNT. Han har vært driftsleder i bl.a. Hydro Seafood og Marine Harvest og faglærer i akvakultur ved Frøya vgs. Han startet i Måsøval i 2014, og har vært både kvalitetssjef, leder for driftsservice og assisterende produksjonssjef, før han i dag overtok som leder service i 2019. Ingar liker å sitte på en stubbe og vente på hjorten.

Ingar Kyrkjebø
+

Ingar Kyrkjebø

Leder, service

Henny har en Master i Marinbiologi og akvakultur fra NTNU, og har jobbet i Måsøval siden 2014. Først som biologisk controller, og nå i stillingen som salgssjef. Henny koser seg som aller mest på båttur rundt omkring alle de vakre øyene på Hitra og Frøya.

Henny Førde
+

Henny Førde

Leder biologi, plan og ESG

Andreas har en integrert master i Fiskehelse/Akvamedisin, og er autorisert fiskehelsebiolog med forskrivningsrett. Han har dessuten tatt en rekke kurs på NTNU innen resirkulerende akvakultursystemer (RAS). Han har jobbet som avdelingsleder for Fiskehelse for Trøndelag (Åkerblå), og har vært fiskehelsesjef i Måsøval siden 2019. For friluftsglade Andreas og familien innebærer lange turer i variert natur noe av det fineste livet kan by på. Det har han til og med skrevet bok om.

Andreas Skagøy
+

Andreas Skagøy

Leder utvikling og strategiske prosjekter

Remy Strømskag
+

Remy Strømskag

Leder salg og slakt

Sandra Holm
+

Sandra Holm

Organisasjonsdirektør

Driftsledelsen

John Tore har treårig videregående skole med fokus på mekaniske fag, og to år erfaring innen sjøtransport. Han har jobbet i Måsøval Fiskeoppdrett i hele 27 år som driftsteknikker og mekaniker, og har hatt stillingen som teknisk sjef siden 2013. «Jeg liker best og være ute på sjøen og fiske, dra ruser, teiner og garn, det er rekreasjon på sitt beste og noe jeg gjør så ofte som jeg kan om været tillater det.»

John Tore Antonsen
+

John Tore Antonsen

Teknisk sjef

Torgeir har fagbrev i fiskerifag, og har jobbet som fisker på egen båt i 8 år. Han har vært driftsleder ved flere lokaliteter i Måsøval, og har hatt stillingen som operativ leder siden 2010. Torgeir elsker jakt og tilbringer store deler av høsten i naturen.

Torgeir Espnes
+

Torgeir Espnes

Operativ leder

Erling har fagbrev innen akvakultur- og tømrerfaget. Han har jobbet hos Aquagen i 5 år, både som driftsoperatør og som NK på servicebåt, før han begynte i Måsøval i 2019. Erling tar turen i skog og mark å høster fra naturen så ofte han kan.

Erling Grøtan
+

Erling Grøtan

Driftsleder, Luma

Marianne Andersen
+

Marianne Andersen

Assisterende produksjonssjef sjø

Arvid har fagbrev som bilskadereparatør, og tar for tiden fagbrev i akvakultur. Han har 7,5 års erfaring fra bilskade, motor-fagarbeid, notbøting, båt og havbruk. Arvid har jobbet som driftsleder hos Måsøval Fiskeoppdrett siden 2011. “Som småbarnsfar nytes naturen best i fjæra sammen med barna”, er Arvids motto.

Arvid Sørdal
+

Arvid Sørdal

Områdeleder Nord

Håkon har fagbrev både i akvakultur og som bilmekaniker. Dessuten har han tatt kystskippereksamen, og studert økonomi og administrasjon ved Trondheim økonomiske høyskole. Håkon har 10 års erfaring fra bilbransjen, og 5 års erfaring med produksjon, vedlikehold og salg av oppdrettsnøter/utstyr. Han har dessuten jobbet i flere år som røkter, og har vært både maskinist og matros ombord på båt. Ja, han rakk til og med noen år daglig leder innen byggevare før han ble driftsleder hos oss i 2014. Håkon trives veldig godt på sjøen rundt Frøya, og på hytta på Oppdal.

Håkon Seternes
+

Håkon Seternes

Områdeleder Sør

Ola Martin har VG 2 i bore brønnteknikk, og har jobbet 11 år i offshorebransjen. Han har dessuten tatt fagbrev i akvakultur, og har jobbet 11 år i Måsøval. Stillingen som driftsleder har Ola Martin hatt siden 2017. Ola liker å ta med familien på skiturer på vinteren, på sommeren er det fjellturer med hund og familie som gjelder: "Det beste med å bo på Måsøyvalen på Frøya er roen og nærheten til sjøen.”

Ola Martin Stordahl
+

Ola Martin Stordahl

Områdeleder Midt

Thomas har jobbet som selvstendig næringsdrivende innen transport i flere år, og tar for tiden fagbrev i akvakultur. Han har jobbet som driftsleder i Måsøval Fiskeoppdrett siden 2015. Thomas liker liv og røre, og at ting skjer. "Da er Frøya den rette plassen og bo”, ifølge ham.

Thomas Eidsvaag
+

Thomas Eidsvaag

Driftsleder, Fjølværet og Langøya

Jørgen har jobbet i oppdrettsnæringen i mange år. Han har fagbrev innen akvakultur og har jobbet innenfor næringen i mange år. Ansatt i Måsøval siden 2018. Han ble driftsleder i desember 2020. Jørgen liker turer i øyrekka. Som han sier selv: "Da er Frøya den rette plassen og bo på!”

Jørgen Skarsvåg
+

Jørgen Skarsvåg

Driftsleder, Flatøyan

Steven har tatt nautiske fag på teknisk fagskole, og har jobbet som både styrmann og kaptein i nesten 15 år. Han har fagbrev som matros og dekksoffisersertifikat, og tar for tiden fagbrev i akvakultur. Steven har jobbet i Måsøval Fiskeoppdrett siden april 2017, og hatt stillingen som driftsleder siden 2019. Steven har interesser som jakt og friluftsliv. Steven liker også å ta seg kajakk/båttur på sommeren og en skitur på vinteren. Steven synes naturen, roen og nærhet til sjøen er det beste med å bo landlig på bygda.

Steven Rønninghaug
+

Steven Rønninghaug

Driftsleder, Orholman

Petter Ove Sætre
+

Petter Ove Sætre

Driftsleder, Bjørndalen, Gjerde, Kvangardsnes og Slettvika

Terje har fagbrev i akvakultur og billakkeringsfaget, og har jobbet i Måsøval Fiskeoppdrett siden 2009. Stillingen som driftsleder har han hatt siden 2011. Det er jakt og fiske som er hans hovedinteresse, for som så mange andre i Måsøval.

Terje Sletvold
+

Terje Sletvold

Driftsleder, Laksåvika

Georg har tatt en rekke relevante kurs innen oppdrettsfag og personalledelse. Han har jobbet som røkter ved Åsen Settefisk siden 1986, og overtok ansvaret som driftsleder allerede i 1996. Georg trives best ute i naturen med fjord og fjell.

Georg Reinaas
+

Georg Reinaas

Driftsleder, Åsen

Jørn har fagbrev som kommunikasjonselektroniker i informasjonsteknikk og i akvakultur. Etter stilling som Prosjektassistent/leder på Mannesmann har han jobbet mange år som TV regissør og kameramann i Tyskland. I 2007 kom han til Norge for å jobbe i akvakultur. Etter noen år i torskeoppdrett/Atlantic Cod Farms begynte han i lakseoppdrett. Først i Kraft Laks og fra 2013 på Urke Fiskeoppdrett. Stillingen som driftsleder har han hatt siden 2015. Jakt og fiske er hans store lidenskap.

Jörn Jacob
+

Jörn Jacob

Driftsleder, Urke

Børge Skogen
+

Børge Skogen

Driftsleder, Vartdal

Administrasjonen

Ole Idar har treårig høyskoleutdannelse innen revisjon fra TØH. Jobbet ved siden av studiene i helger og ferier som røkter på oppdrettsanlegg. Han har 19 års arbeidserfaring innen regnskap og økonomi, blant annet fra drift av eget regnskapsbyrå. Ole tar gjerne en båttur med familien når anledningen byr seg, og synes det er en veldig god avkobling.

Ole Idar Nygård
+

Ole Idar Nygård

Økonomisjef

Gabriele har 4-årig universitetsutdannelse innen økonomi fra Litauen. Hun har jobbet for flere norske selskaper før hun kom til Måsøval i februar 2021. Gabriele liker å være i naturen, helst i den friske og rene luften på Frøya.

Gabriele Keriene
+

Gabriele Keriene

Økonomicontroller

Pål har en master i revisjon og regnskap fra NHH. Han begynte som konsernregnskapssjef i Måsøval i 2022, før det har han jobbet som konsernregnskapssjef i BN Bank ASA. Han har også jobbet innen revisjon og rådgivning. På fritida trives Pål aller best på hytta sammen med familien hvor det blir turer både på sjøen og i fjellet.

Pål Sund
+

Pål Sund

Konsernregnskapssjef

Berit Fossan
+

Berit Fossan

Konsernkontroller

Ann Margit begynte som regnskapskonsulent hos Måsøval i 2018. Når hun ikke holder styr på tallene, liker hun å oppholde seg i vakker natur og flotte omgivelser – gjerne på idylliske Hitra. For det synes hun er den beste avkobling fra en hektisk hverdag!

Ann Margit Strøm
+

Ann Margit Strøm

Regnskapskonsulent

Gro har arbeidet innen regnskap og økonomi siden 1991, både innen det offentlig og i det private. Hun begynte som lønns- og regnskapskonsulent i august 2022, med hovedansvar på lønn. Er glad i og være ute, og er ikke vanskelig å be med på turer i skog og mark.

Gro Aune Strøm
+

Gro Aune Strøm

Lønns- og regnskapskonsulent

Hans Olav er utdanna siviløkonom frå Norges Handelshøyskole. Han har sidan 1996 vore tilsett som økonomisjef i Vartdal-gruppa, og er nå økonomileder for Måsøvals avdelingar i Sunnmøre. Hans Olav likar fjellturar og tar seg gjerne en topptur på ski om vinteren og til fots resten av året. Han likar også godt ein tur på fjorden for å fiske frå båt.

Hans Olav Øyehaug
+

Hans Olav Øyehaug

Økonomileder Sunnmøre

Marita har en bachelor i økonomi og administrasjon med valgfag revisjon fra Høgskolen i Molde. Ho jobba frå 2013 i regnskapsbyrå der ho i 2015 vart autorisert regnskapsfører. Har sidan juli 2018 vore tilsett som regnskapsmerarbeider i Vartdalgruppa Fiskeoppdrett AS, og er no tilsett i Aqua Farms Vartdal AS med samme stilling. På fritida likar ho å bruke tid saman med familien, gjerne ute i vakker sunnmørsk natur, blant høge fjell og djupe dalar.

Marita Barstad
+

Marita Barstad

Regnskapskonsulent Sunnmøre

Per Arne Dahle
+

Per Arne Dahle

Produksjonsleder Sunnmøre

Berit begynte i Måsøval i 2020 som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun hadde før det vært ordfører i Frøya kommune i 8 år. Berit er utdannet sykepleier og har jobbet i flere år som leder innenfor helse og omsorg. Hun har tatt personal og ledelse ved høyskolen i Levanger og ellers diverse kurs innenfor ledelse. Hun var også rådmann i Frøya kommune i 7 år. Det som gir Berit aller mest energi, er gode naturopplevelser knyttet til hav og sjø.

Berit Flåmo
+

Berit Flåmo

Leder, kommunikasjon og samfunnskontakt

Inger er utdannet intensivsykepleier med tilleggsutdanning innen juss og sykepleievitenskap fra UiO, personalledelse fra BI og kvalitetsledelse fra Teknologisk institutt. Hun har jobbet 10 år som intensivsykepleier og har 10 års erfaring fra kvalitet, internkontroll og IKT-arbeid. Inger har vært kvalitetskoordinator i Måsøval siden 2014, og kvalitetsleder siden 2016. Hun liker å gå turer på Svalbalen med hunden sin og se på bølgene.

Inger Marie Øien
+

Inger Marie Øien

Kvalitetsleder

Raymond er utdannet biolog fra NTNU. Han har jobbet som driftstekniker i Mowi (Bessaker) før han i 2016 begynte som driftstekniker hos det som den gang het Åsen Settefisk. Han har jobbet som assisterende driftsleder fra 2018 og kvalitetskoordinator fra 2020. På fritiden er Raymond hobbyornitolog og en såkalt 'artsjeger', som opererer i stort sett alle mulige habitat.

Raymond Haukvik
+

Raymond Haukvik

Kvalitetskoordinator settefisk

Evie har høyskoleutdanning innen økonomi og administrasjon fra HiNT med etterutdanning innen kommunikasjon og veiledning. Hun har 13 års erfaring fra veiledning og offentlig forvaltning, og har jobbet med HR i Måsøval siden 2013. Evie liker å sykle til jobben fra Titran – riktignok bare på vindstille sommerdager. Og de er det ikke så mange av her ute i havgapet.

Evie Kullin
+

Evie Kullin

HR-leder

Lisa har en bachelor i havbruksdrift og -ledelse fra Nord Universitet. Hun startet som trainee i Måsøval august 2021, og ble ansatt som HR-konsulent i mars 2022. Fritiden liker Lisa å tilbringe ved sjøen, enten som badenymfe eller i båt.

Lisa Thielemann
+

Lisa Thielemann

HR-konsulent

Torkil har studert marin teknikk ved NTNU og har fagbrev i akvakultur. Han har hele syv års erfaring som røktervikar i Måsøval. Han har dessuten jobbet som både driftslederassistent og driftsleder, før han i 2019 overtok stillingen som logistikk-controller. Torkil liker å våkne tidlig og se sola stige opp fra havet.

Torkil Storø
+

Torkil Storø

Logistikk-controller

Lene tok Master i Marinbiologi og akvakultur på NTNU i 2014 og har jobbet som røkter og ansvarlig for startfôring på landanlegg for rognkjeks fra 2015 til hun fikk stillingen som rensefiskkoordinator i Måsøval fra mai 2020.

Lene Stensås
+

Lene Stensås

Biologisk controller

Lillian er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole. Startet som veterinær i Åkerblå etter endt utdanning i 2019, med flotte Vesterålen som arena for starten på oppdrettskarrieren. Etter ett år i Nord-Norge flyttet hun sørover, hvor hun arbeidet halvannet år fra Åkerblås kontor på Frøya. I mai 2022 flyttet hun én etasje opp, og begynte som rådgiver fiskehelse i Måsøval. På fritiden trives hun best ute, enten det er i skog og fjell eller under vann.

Lillian Jørgensen
+

Lillian Jørgensen

Rådgiver fiskehelse

Knut Drange
+

Knut Drange

Leder IT og digitalisering

Styret

Lars Måsøval has a craft certificate in aquaculture, and has been part of Måsøval his entire life. He worked as an aquaculture technician until 2004, after which he built up the smolt facility at Laksåvika. In 2011, he took over as managing director in Måsøval, and led the company until 2015. Since then, he has been the working chair in the company.

Lars Måsøval
+

Lars Måsøval

Styreleder

Kari Skeidsvoll Moe holds law degrees from the University of Oslo, and Humboldt Universität zu Berlin, and a Post Graduate Diploma of EU Competition Law from King’s College, London. In addition to experience from practicing private law, she served as legal counsel and later Vice President in Norsk Hydro ASA, and is currently EVP General Counsel and Head of Administrative Staff at TrønderEnergi AS.

Kari Skeidsvoll Moe
+

Kari Skeidsvoll Moe

Styremedlem

Ola Loe er utdannet statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole. Han har tidligere vært ansatt som senior manager i KPMG , hvor han blant annet har vært konsernrevisor for Cermaq ASA, Norway Pelagic ASA, Fjord Seafood ASA og Midnor AS. Loe har vært ansatt i NRS siden 2009. Han er bosatt i Trondheim.

Ola Loe
+

Ola Loe

Styremedlem

Nina Santi er utdannet veterinær og har en doktorgrad fra NMBU. Hun har jobbet tett på oppdrettsnæringen i mer enn 20 år, og hatt flere nøkkelstillinger, inkludert administrerende direktør i avlsselskapet AquaGen. Nina har en sterk faglig bakgrunn innen akvakultur, inkludert fiskehelse, avl, genetikk, forskning og innovasjon. Nina har lang internasjonal erfaring gjennom ledelse av internasjonale selskaper og styreverv i flere land. Foto: BERRE

Nina Santi
+

Nina Santi

Styremedlem

Roger Granheim er utdannet diplomøkonom fra BI og har fullført lederprogram ved AFF/Solstrand. Han er nå administrerende direktør i Frøy Kapital og innehar flere styreverv i ulike bransjer. Tidligere har Granheim blant annet vært administrerende direktør i Torghatten ASA, Fosen ASA og ErgoRunit AS. Han bor i Trondheim.

Roger Granheim
+

Roger Granheim

Styremedlem

Martin har en mastergrad i bedriftsøkonomi og revisjon og mer enn 15 års erfaring innen fusjoner og oppkjøp, og transaksjonsrelaterte bransjer. Han har også holdt ledende posisjoner innen havbruk, mat- og energiindustri. På fritiden liker Martin å bedrive jakt, fiske og løping.

Martin Staveli
+

Martin Staveli

Varamedlem