31/10/2022

Måsøval har ansatt Helge Kvalvik som ny administrerende direktør

Made by nature

Måsøval har ansatt Helge Kvalvik som ny administrerende direktørMåsøval har ansatt Helge Kvalvik som ny administrerende direktør

Måsøval har ansatt Helge Kvalvik som ny administrerende direktør

Helge Kvalvik er 46 år og bosatt i Trondheim. Han har bred erfaring fra norsk og internasjonal virksomhet, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i Boa Offshore AS. Kvalvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen marin teknikk og har en hovedfagsgrad fra NHH innen finans.

 - «Styret er tilfreds med at Helge har takket ja til oppgaven med å lede Måsøval videre. Hans ledererfaring og bakgrunn vil være til stor nytte for Måsøval i en spennende fase. Jeg ser fram til å arbeide med Helge i den videre utviklingen av Måsøval» sier styrets leder Lars Måsøval.
- «Jeg takker styret for tilliten og ser frem til å jobbe sammen med organisasjonen, samarbeidspartnere og styret for å utvikle selskapet videre. Måsøval AS er et imponerende selskap som har historie, kompetanse og kultur til å utnytte de mange mulighetene fremover.  Selskapet har stort potensiale», sier Helge Kvalvik.

Helge Kvalvik vil begynne i stillingen i januar 2023.

Flere artikler