Made by Nature

På naturens vilkår – støttet av menneskelig lidenskap.

Langs kystlinjen i hjertet av Norge, der sterke tidevannsstrømmer og friskt vann skaper gunstige forhold, trives laksen som best. I dette dynamiske miljøet bygger laksen styrke og utvikler en tett og fin struktur, riktig fettinnhold og en vakker rød farge. Naturen legger grunnlaget – vi hjelper bare til.

Suzhu2 Qyek

Hos Måsøval forener vi kunnskap, teknologi og kjærlighet til havet. Gjennom vår dedikasjon til bærekraft og kvalitet skaper vi noe mer enn mat – vi skaper en historie. En historie om tradisjon, ansvar og raushet, formet av generasjoner som har lært av havet og hverandre.

Å drive havbruk på naturens premisser betyr å ta ansvar. Vi strekker oss etter løsninger som gir både sunn fisk, rene fjorder og en næring som kan vare i generasjoner. Bærekraft og fiskevelferd er ikke separate initiativ – de er en del av alt vi gjør, hver eneste dag.

Vi våger å være litt toillat – modige nok til å utfordre det etablerte og standhaftige nok til å møte naturen på dens egne premisser. Vi balanserer teknologi og natur, slik at vi sammen kan forme fremtidens måltider.

Bærekraft Vi forvalter havets ressurser med respekt og utvikler en næring som tar hensyn til både klima, miljø og lokalsamfunn.

Fiskehelse og -velferd Vi setter fisken først, fordi god helse og velferd er grunnlaget for kvalitet, og en bærekraftig og sunn havbruksnæring.

Hver laks vi produserer er et stykke norsk natur, formet av vår dedikasjon til kvalitet og ansvar. Våre ansatte legger stolthet i arbeidet sitt, og deres engasjement for å skape den beste råvaren reflekteres i hver eneste levering. Når vår laks finner veien til bord verden over, bringer den med seg kjernen i Måsøval – samspillet mellom natur, lidenskap og ansvar.

For å inspirere deg til å nyte denne fantastiske råvaren, deler vi våre medarbeideres egne oppskrifter. Nyt smaken av naturen – og sett ditt eget preg på den.

Made by nature – pioneered by you. Vel bekomme!

2022 03 26 15.50.19

Oppskrifter

siste tre

Laks med avokado og mango-nudelsalat

Oppskrifter

Torkil er logistikk-controller i Måsøval og chili-entusiast.

Laks med wokede grønnsaker og kokossaus

Oppskrifter

Inger Marie syns fersk laks kombinert med knasende sprø grønnsaker og kokosmel…

Eggerøre med røyket laks

Oppskrifter

Henny er leder for Biologi, Plan og ESG i Måsøval, og deler gjerne sin klassis…