15/9/2022

Videreutvikling av norsk havbrukspionér

Made by nature

Videreutvikling av norsk havbrukspionérVidereutvikling av norsk havbrukspionér

Videreutvikling av norsk havbrukspionér

Stillingstittel: Administrerende direktør

Arbeidsgiver: Måsøval

Type: Fast

Lokasjon: Sistranda

Bransje: Fiskeri og oppdrett, Industri og produksjon, Matvareproduksjon og -industri

Stillingsfunksjon: Ledelse

Søknadsfrist: 25.09.2022

Vi søker en samlende og strategisk organisasjonsbygger til å lede selskapet gjennom videre vekst og forretningsutvikling. Du vil ha overordnet ansvar for å utvikle og gjennomføre selskapets strategi. Hovedoppgaven blir å lede en organisasjonsutvikling som bevarer det beste fra historien, rendyrker roller og sikrer en robust selskapsstruktur. Du vil også videreutvikle selskapets posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom god kommunikasjon og samhandling med kunder, samarbeidspartnere og finansmarkedet.

Den vi søker bør ha ledet et selskap eller en divisjon i sterk vekst, og ha ledererfaring fra et børsnotert selskap. Bakgrunn fra havbruksnæringen er et pluss men ikke et krav, da det viktigste er at du motiveres av næringen og selskapets muligheter. Du er fremsynt, har gjennomføringsevne og skaper gode resultater gjennom lederskap. Du må være jordnær og trives både på brygge og børs.

Mercuri Urval tar gjerne imot en fortrolig henvendelse dersom du ønsker ytterligere informasjon. Kontakt Mercuri Urval ved Øyvind Bakken, telefon 97559011, eller Geir Lislerud, telefon 97559052. Meld din interesse for stillingen snarest og senest 25. september 2022. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, også ovenfor vår oppdragsgiver inntil annet er avtalt.

Kontakter

  • Kontaktperson: Øyvind Bakken
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 975 59 011
  • Kontaktperson: Geir Lislerud
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 975 59 052

Sted

Adresse: Nordfrøyveien 413

Søk her

Flere artikler