Oppskrifter

Laksetartar

Harry Osvald Hansen er produksjonssjef hos Måsøval. Harry liker å lage mat, men påpeker at det ikke er det samme som å være god til å lage mat. Men så lenge man tar utgangspunkt i ferske loins fra Frøya, blir resultatet alltid strålende.

Ingredienser:

Tartar:

  • 300 g laks i terninger
  • 1 finkuttet rødløk
  • 1 ss revet pepperrot
  • saften fra en halv sitron

Salat:

  • 1 stk grønt eple revet på rivjern
  • 5 ss gressløk
  • 2 stk hjertesalat
  • litt olivenolje
  • 1 ts sitronsaft
  • maldonsalt

Pepperrotrømme:

  • 2 dl rørosrømme
  • 1 ss pepperrot
  • litt salt
Made by nature. Pioneered by Harry. Foto: Måsøval.

Harrys metode:

Bland lakseterninger med rødløk og pepperrot, og press sitronsaften over blandingen. Smak til med salt, pepper og evt mer sitron. Salaten blandes sammen. Pepperrot og rømme piskes til en fast krem, smak til med salt. Enkel og nydelig rett!

Laksetartar made by nature. Foto: Måsøval.

Du er kanskje også interessert i

Laks i det fri

Oppskrifter

Andreas er vår leder for Utvikling og Strategiske Prosjekter, og ivrigste frilu...

Laksetartar

Oppskrifter

Harry er produksjonssjef hos Måsøval, og lærer deg gjerne å lage en lakse-ta...

Laksetaco

Oppskrifter

Brage insisterer på at taco med laks smaker bedre enn det meste, og han utfordr...