Harry Osvald Hansen er produksjonssjef hos Måsøval. Harry liker å lage mat, men påpeker at det ikke er det samme som å være god til å lage mat. Men så lenge man tar utgangspunkt i ferske loins fra Frøya, blir resultatet alltid strålende.
Ingredienser:
Tartar:
- 300 g laks i terninger
- 1 finkuttet rødløk
- 1 ss revet pepperrot
- saften fra en halv sitron
Salat:
- 1 stk grønt eple revet på rivjern
- 5 ss gressløk
- 2 stk hjertesalat
- litt olivenolje
- 1 ts sitronsaft
- maldonsalt
Pepperrotrømme:
- 2 dl rørosrømme
- 1 ss pepperrot
- litt salt

Harrys metode:
Bland lakseterninger med rødløk og pepperrot, og press sitronsaften over blandingen. Smak til med salt, pepper og evt mer sitron. Salaten blandes sammen. Pepperrot og rømme piskes til en fast krem, smak til med salt. Enkel og nydelig rett!
