Torkil er logistikk-controller i Måsøval og chili-entusiast. Oppskriften hans er inspirert av det norske, sør-amerikanske og asiatiske kjøkken – en skikkelig fusion-oppskrift som bare må prøves!
Ingredienser:
- Laks
- Eggnudler
- Avokado
- Hvitløk (finhakket)
- Rømme
- Mango (i terninger)
- Chili (i skiver)
- Lime/sitron (saften)
- Olivenolje
- Salt og pepper etter smak

Torkils fremgangsmåte:
Stek laksen, fortrinnsvis i en non-stick stekepanne.
Kok eggnudler etter anvisningen på pakken.
Kutt mango i terninger og chili i skiver. Tilsett lime- eller sitronsagt, olivenolje og salt. Bland dette så med de kokte eggnudlene.
Mos to avokadoer i en bolle og tilsett ett fedd finhakket hvitløk, salt, pepper, lime- eller sitronsaft og to spiseskjeer rømme. Bland sammen.
Anrett og nyt!
