4/2/2022

Garnvik gikk helt til topps i Det Norske Måltid

Made by nature

Garnvik gikk helt til topps i Det Norske MåltidGarnvik gikk helt til topps i Det Norske Måltid

Garnvik gikk helt til topps i Det Norske Måltid

«Årets sjømat foredlet 2021 er Gravet Laks fra Garnviks røkeri. Gratulerer!»

Det melder Det Norske Måltid torsdag kveld. Med dobbel nominasjon i finalen, stakk Garnviks røkeri av med det gjeve gullet. Dermed kunne Vidar og Heidi Garnvik,og resten av gjengen i Frøya-bedriften slippe jubelen løs. De har nådd drømmen om å gå helt til topps i den prestisjefulle nasjonale konkurransen.

Garnviks Røkeri har vært i delfinalen tre ganger og i finalen to ganger. Sist gang i 2020. Drømmen var imidlertid å gå helt til topps. Endelig sikret frøyværingene seg gullet.

«Årets vinner har en nydelig farge og dufter friskt av sjø. Dommerne smaker fine kryddertoner og hint av sitrus. Dette er et innbydende stykke sjømat som vi ønsker oss mer av i butikkene», sier juryen i sin begrunnelse.

 

Finalistene i Årets sjømat foredlet var:

-         GravetLaks – Garnviks Røkeri, Trøndelag

-         RøktØrret – Garnviks Røkeri, Trøndelag

-         Tradisjonelleinerrøkt svanøylaks – Svanøy Røykeri, Vestland

Artikkel hentet fra frøya.no

Vi i Måsøval AS ønsker å gratulere Garnviks Røkeri med en velfortjent seier!

Flere artikler