Oppskrifter

Eggerøre med røyket laks

Henny er leder for Biologi, Plan og ESG i Måsøval, og deler gjerne sin oppskrift på den gode, gamle klassikeren eggerøre med røyket laks. Enkelt, greit og fantastisk godt!

Ingredienser

  • Ca. 2 egg per person
  • Meierismør
  • Salt og pepper etter smak
  • Røyket laks av god kvalitet i skiver (gjerne fra Garnviks Røkeri)
  • Hakket gressløk
  • Godt brød
Made by nature. Pioneered by Henny. Foto: Måsøval.

Hennys fremgangsmåte

Smelt en god klatt smør på medium varme i en liten kjele, gjerne nonstick. Visp lett sammen eggene i en bolle før du heller det oppi kjelen med smeltet smør. Bruk en sleikepott og rør rolig i eggene hele tiden. Skrap godt i bunnen av kjelen. Når massen begynner å bli tykk så tas kjelen av varmen. Heller litt for tidlig enn for seint! Restvarmen vil ta seg av finishen. Bland inn gressløk, salt og pepper helt til slutt.

Fordel eggerøren på brødet og topp med herlig røykalaks!

Eggerøre med røyket laks made by nature. Foto: Måsøval.

Du er kanskje også interessert i

Laks i det fri

Oppskrifter

Andreas er vår leder for Utvikling og Strategiske Prosjekter, og ivrigste frilu...

Laksetartar

Oppskrifter

Harry er produksjonssjef hos Måsøval, og lærer deg gjerne å lage en lakse-ta...

Laksetaco

Oppskrifter

Brage insisterer på at taco med laks smaker bedre enn det meste, og han utfordr...